• 1401/10/12 - 14:29
  • - Number of visitors: 67
  • Study time: کمتر از یک دقیقه

ارزشیابی از نحوه تدریس اعضای هیات علمی برای دانشجویان از امروز آغاز شد

ارزشیابی از نحوه تدریس اعضای هیات علمی توسط دانشجویان در نیمسال اول ۱۴۰1-۱۴۰2 در سامانه ارزشیابی طبیب فعال شد .

9676.mp3 ارزشیابی از نحوه تدریس اعضای هیات علمی برای دانشجویان از امروز آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی؛ ارزشیابی از نحوه تدریس اعضای هیئت علمی برای دانشجویان مطابق روال نیم‌ سال‌های قبل از دوشنبه 12 دی آغاز و تا شنبه 24 دی  ماه 1401  با استفاده از سامانه ارزشیابی طبیب انجام می ‌شود.

ضروری است دانشجویان برای انجام ارزشیابی به سامانه طبیب به آدرس:  http://tabib.iums.ac.irمراجعه کرده و ارزشیابی اساتید، تمام دروس خود را انجام دهند.

لازم به ذکر است دانشجویان می توانند در صورت بروز مشکل با دفتر EDO داخلی 168 و یا شماره 09125406857 خانم دکتر نهار دانی تماس حاصل نمایند.

• نام کاربری و رمز عبور برای دانشجویانی که برای اولین بار وارد سامانه می­شوند، کد ملی است.
  • دریافت کارت ورود به جلسه امتحان پس از انجام ارزشیابی امکان پذیر می باشد .
  • راهنمای ارزشیابی برای دانشجویان در صفحه اول سامانه قابل مشاهده است.
  • آدرس ایمیل tabib@iums.ac.ir جهت دریافت مشکلات و نظرات دانشجویان در دسترس است.
  • Newsgroup : گروه های محتوا,دانشجویی,اعضاءهیئت علمی
  • News code : 9676