• 1401/10/27 - 13:15

برگزاری نخستین جشنواره ورزشی دانشجویان بین الملل دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور نخستین جشنواره ورزشی دانشجویان بین الملل(غیرایرانی) دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور اسفند ماه در خزر آباد ساری برگزار می شود.

10517.mp3 برگزاری نخستین جشنواره ورزشی دانشجویان بین الملل دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی؛ بر اساس اعلام مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، دانشجویانی که سابقه ورزشی در رشته های  طناب زنی، دارت، آمادگی جسمانی، دومینو، فریزبی، شنا، تیراندازی، تنیس روی میز، بدمینتون، داژبال، طناب کشی و فوتسال را دارند، می توانند برای شرکت در تمرینات و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 86702053-021  دکتر فاطمه معموری کارشناس امور فرهنگی معاونت دانشجویی پردیس بین الملل  تماس حاصل کنند.

برای اطلاع از برنامه تمرینات ورزشی  کلیک کنید.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی