نخستین جشنواره ی روایت زندگی حرفه ای جامعه پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۳ |

نخستین جشنواره " روایت های زندگی حرفه ای جامعه پزشکی"برگزار می گردد.
اهداف :
شناسایی و معرفی الگوهای اخلاقی و حرفه ای از میان حرفه مندان پزشکی
ایجاد بستری صمیمی برای ذکر داستان ها و روایت های ناب از حرفه پزشکی
تامین محتوای دست اول برای انواع تولیدات فرهنگی و چندرسانه ای از زندگی واقعی حرفه مندان پزشکی و ارایه به عموم
مردم
طرح جشنواره
با اعلام یک فراخوانی ملی، همه ی پزشکان ایران می توانند برش هایی حقیقی از داستان زندگی خود را روایت و ارسال کنند.
این روایت باید مستند )قابل راستی آزمایی( و مربوط به شغل پزشکی باشد.
شیوه های روایی:
۱- ارسال فیلم (از۱ تا۱۰دقیقه) - فیلم ها می توانند به سلیقه و خواست ارسال کننده کارگردانی و تدوین شده باشند.
۲- ارسال صوت (از۱ تا۱۰دقیقه) - فایل های صوتی می توانند به سلیقه و خواست ارسال کننده تدوین و صداگذاری
بشوند.
۳-نگارش داستان، قطعه ی ادبی، شعر ) ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ کلمه(- داستان در قالب نثر، نظم و یا قطعه ی ادبی نگارش وپرداخت می شود.
آنچه آنچه در هر سه شکل روایی اهمیت دارد پایداری به داستانی مستند و حقیقی ست.
از میان آثار دریافتی با کمک هیات انتخاب آثاری برای داوری گزینش می شوند. داوران از میان آثارِ منتخب برگزیدگان را درهر سه بخش اعلام می کنند. برگزیدگان در ضیافت یلدا داستان خود را روایت می کنند. شب یلدا علاوه بر برگزاری جشن ایرانی و سنتی یلدا مراسم اختتامیه ی این جشنواره نیز برگزار می شود و از برگزیدگان تقدیر خواهد شد.
از میان آثار دریافتی که می تواند گنجینه ای بی بدیل از خاطرات پزشکان باشد می توان کتاب، اثر صوتی و فیلم مستند تهیه کرد.  هر کدام از این پزشکان نیز می توانند برای تولید اثر حرفه ای تر، با تولیدکنندگان آثار در ارتباط باشند.
همچنین می توان با مشارکت همکاران طرح، طی یک هفته، آثار منتخب در یک برنامه تلویزیونی به صورت جنگ شبانه به شکل مناسب و جذابی ارایه شوند.
تقویم اجرایی:
  • ۳۰مهرفرخوان دریافت آثار
  • ۳۰آبان،پایان فراخوان
  • ۳۰آبان تا ۵آذر، انتخاب آثار
  • ۱ تا ۱۵ آذر، دعوت میهمانان، تعیین گروه های داوری، داوری آثار
  • ۳۰ آذر،شب یلدا، و تقدیر از برگزیدگان

دفعات مشاهده: 16 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر