شرایط تحویل پایان نامه دانشجویان از اول مهرماه ۹۸

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱ |
باسلام و احترام
      ضمن ارسال نامه شماره ۴۷۶۵/۱۰۵/د/۹۸ مورخ ۲۵/۶/۹۸ معاونت محترم تحقیقات وفناوری دانشگاه وضمائم آن درخصوص اعلام موافقت با تحویل یک نسخه پایان نامه به همراه CD فایل‌های الکترونیک به اطلاع می‌رساند: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه از اول مهرماه سال ۹۸ آمادگی دریافت پایان نامه و تسویه حساب دانشجویان با شرایط زیر را دارد:
  1. تحویل یک نسخه چاپی پایان نامه تایید شده توسط استاد راهنما به همراه یک عدد CD حاوی فایل‌های پایان نامه طبق دستورالعمل پیوست برای دانشجویان کارشناسی ارشد و بالاتر
  2.  جهت تسویه حساب با دانشجویان مقاطع کاردانی،کارشناسی و فلوشیپ پایان‌نامه دریافت نمی‌شود و نیاز به مراجعه به بخش پایان نامه و دریافت مُهر تسویه حساب نمی باشد.
  3. با توجه به اینکه فایل الکترونیکی پایان‌نامه‌ها از طریق پورتال کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه برای تمامی اعضا قابل مشاهده است، ارائه پایان‌نامه به کتابخانه‌های دانشکده‌ و بیمارستان (به شکل چاپی و الکترونیکی) ضرورتی ندارد. بنابراین در صورت صلاحدید این مساله در فرم‌های تسویه حساب لحاظ شود.

دفعات مشاهده: 49 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر