​کسب تأییدیه فدارسیون جهانی کاردرمانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۹ |
​کسب تأییدیه فدارسیون جهانی کاردرمانی

گروه آموزشی کاردرمانی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای سومین مرتبه مورد تأیید فداراسیون جهانی کاردرمانگران (WFOT) قرارگرفته است.
فدراسیون جهانی کاردرمانی، هر 7 سال یکبار گروه های آموزشی کاردرمانی، دانشگاه های علوم پزشکی را براساس فعالیت های آموزشی و بالینی مورد ارزیابی کمی و کیفی قرار می دهد. گروه آموزشی کاردرمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در آخرین ارزیابی که در سال 2019 صورت گرفته ، برای سومین دوره متوالی مورد تأیید این سازمان قرار گرفته و تا سال 2026 این تأییدیه برقرار است.
این بدان معنی است که مدارک دانشجویان کارشناسی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی ایران تا پایان سال 2026 مورد قبول این فدراسیون و تمامی دانشگاه ها و مراکز کاردرمانی معتبر جهان می باشد.

دفعات مشاهده: 69 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر