| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۲ |
به نام خدا
برگزاری نشست گروهی-حمایتی برای والدین فرزند کم شنوا Support Group for Hearing-impaired children parents))

به لطف خداوند منان دومین نشست گروهی-حمایتی برای والدین دارای فرزند کم شنوا با دبیری علمی سرکار خانم دکتر فرنوش جاراللهی و دبیری اجرایی آقای سعید اکله توسط گروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز دوشنبه ۱۶اردیبهشت ماه در ساعت ۱۳-۱۵ در سالن آزادی دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد.
در این نشست سرکار خانم دکتر ملیحه مظاهر یزدی اطلاعاتی را درباره انواع کم شنوایی و تفسیر ادیوگرام برای والدین شرکت کننده شرح دادند و سپس به سوالات در این حیطه پاسخ دادند.
در ادامه برنامه، خانواده محترم محمدهاشمی به عنوان والدین دو فرزند کم شنوا تجربیات ۲۵ساله خود را با سایر خانواده ها به اشتراک گذاشتند و مورد استقبال عموم واقع شد.
در پایان برنامه، خانم دکتر جاراللهی صحبت های تکمیلی خود را در خصوص صحبت های خانواده محترم محمدهاشمی بیان کردند و سپس در مورد موضوع شادی و نکات پیرامون آن برای حضار سخنرانی خود را ایراد کردند.

دفعات مشاهده: 115 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر