نشست گروهی-حمایتی والدین کودکان کم شنوا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۱ |
نشست گروهی-حمایتی والدین کودکان کم شنوا

روابط عمومی - با لطف خداوند و تلاش های دپارتمان شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران، نشست گروهی-حمایتی والدین دارای کودکان کم شنوا با دبیری علمی دکتر فرنوش جاراللهی و همکاری و مساعدت دانشجویان کارشناسی شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران در تاریخ ۳۰ بهمن ۹۷ در دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد.
هدف از این نشست  افزایش سطح آگاهی و انگیزه در والدین و همچنین کمک به کسب مهارت های مهم زندگی و استفاده از اندیشه ها و راهکار های متخصصین شنوایی و والدین بوده است.
در طی این جلسه جناب آقای دکتر ثامنی در مورد اهمیت عادت کردن به سمعک و شیوه صحیح استفاده از آن سخنرانی کردند و در ادامه سرکار خانم آذرحزین به عنوان یکی از والدین کودکان کم شنوا که دارای تجربیات باارزشی بودند درباره ی نحوه برخوردشان با مشکل کم شنوایی دو فرزند خود صحبت کردند که در تغییر نگرش وانگیزه  والدین حاضر در جلسه بسیار مؤثر واقع شد. در ادامه برنامه، والدین سوالات و مشکلات خود را در میان گذاشتند تا با همفکری و استفاده از تجربیات یکدیگر به راه حل مناسبی برسند.
در پایان، سرکار خانم دکتر فرنوش جاراللهی سخنانی با موضوع "مشکلات، معلمان معنوی" ایراد کردند و در انتها به سوالات والدین نیز پاسخ دادند.
امید است چنین نشستی را با حمایت های دانشگاه و دانشکده بتوانیم بصورت ادواری برگزار نماییم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 49 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر