گزارش جلسه با حضور جناب آقای دکتر ناصری پور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۳۰ |

در ساعت ۱۱ صبح روز سه شنبه ۲۹/۸/۹۷ جلسه ای با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ناصری پور، معاونت محترم پشتیبانی جناب آقای دکتر مبارکی، معاون محترم تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر ملکوتی و رئیس محترم دانشکده جناب آقای دکتر اسماعیل ابراهیمی و با حضور قریب به اتفاق اعضای محترم هیات علمی دانشکده در محل سالن آزادی برگزار گردید.
در این نشست دکتر ابراهیمی ریاست محترم دانشکده ضمن عرض خیرمقدم به میهمانان، وضعیت دانشکده را تبیین نموده و دستور جلسه را طرح موضوع نمودند.
آنگاه جناب آقای دکتر ناصری پور سخن خود را در دو محور:
الف- دانشگاه نسل سوم و چالش های پیش روی
ب- پردیس دوم دانشگاه علوم پزشکی ایران و ضرورت اجرای پردیس دوم و انتقال تدریجی دانشکده علوم توانبخشی بیان نمودند.
سپس اعضای محترم هیات علمی دانشگاه نظرات خود را درباره هر دو محور و با تاکید برحفظ موقعیت  مکانی دانشکده علوم توانبخشی و بهبود و ارتقای وضعیت و امکانات دانشکده پرداختند.
پس از آن معاونت محترم پژوهشی جناب آقای دکتر ملکوتی با طرح دو سوال از اعضای محترم هیات علمی و توجه به پژوهش محور بودن فعالیت های هیات علمی دانشکده مطالبی را بیان کردند.
در پایان جناب آقای دکتر ناصری پور به جمع بندی مطالب اظهار شده پرداختند و جلسه در ساعت ۱۳:۳۰ به پایان رسید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 161 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر