هفتمین دوره برگزاری آزمون OSCE دانشجویان رشته ارتوپدی فنی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۹ |

هفتمین آزمون آسکی (OSCE) دانشجویان رشته ارتوپدی فنی

به منظور سنجش مهارتهای بالینی و عملی دانشجویان، هفتمین دوره آزمون پایان کارآموزی آسکی (OSCE) دانشجویان دوره ۳۲ رشته ارتوپدی فنی، در تاریخ ۲۸/۰۳/۹۷، در محل دپارتمان ارتوپدی فنی دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد. با توجه به تعداد دانشجویان، آزمون در ۲ گروه ۶ نفره، در ۶ ایستگاه شامل ۱ ایستگاه مربوط به ارتوز اندام تحتانی، ۱ ایستگاه مربوط به پروتز اندام فوقانی، ۱ ایستگاه مربوط به ارتوز اندام فوقانی و ۲ ایستگاه مربوط به پروتز اندام تحتانی و ۱ ایستگاه مربوط به ارتوزهای ستون فقرات برگزار شد. زمان هر ایستگاه ۷ دقیقه در نظر گرفته شده بود.
جهت امنیت برگزاری آزمون، دانشجویان قبل از شروع امتحان، قرنطینه شده و موبایل آنها تحویل گرفته می‌شد و در انتهای آزمون نیز جهت نظرسنجی و تکمیل فرم ارزشیابی دوره کارآموزی به اتاق جداگانه‌ای انتقال داده شدند.
از ویژگیهای بارز این آزمون می توان به نظم حاکم در طول دوره برگزاری آزمون و مشارکت فعال اساتید و دانشجویان اشاره کرد. آزمون در ساعت۹:۴۵ آغاز و در ساعت ۱۱:۴۰ به پایان رسید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 294 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر