بازدید گروه بینایی از شرکت عادل لنز خاورمیانه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۹ |
بازدید گروه بینایی از شرکت عادل لنز خاورمیانه

روزسه شنبه مورخه۲۵/۲/۹۷ با هماهنگی دپارتمان اپتومتری با شرکت عادل لنز خاورمیانه دانشجویان اپتومتری که در ترم ششم مشغول تحصیل می باشند از  کارخانه عادل لنز خاورمیانه بازدید به عمل آوردند . شرکت عادل لنز خاورمیانه بر اساس تجربه ۴۵ ساله متخصصان خود در حوزه اپتیک در سال ۱۳۴۸ تأسیس و فعالیت خود را در زمینه تولید عدسی های افتالمیک به روش سنتی آغاز نمودهم اکنون این شرکت یکی از مجهزترین و به روزترین لابراتوار تخصصی تولید عدسی های تک نسخه ای با تکنولوژی پیشرفته Free Form در ایران و خاورمیانه می باشد. داشتن تنوع محصولات بالا، نرم افزارهای طراحی مدرن، سرعت و بی نقص بودن خدمات ارائه شده از مهمترین وجوه تمایز این شرکت با سایر شرکتهاست.
در این بازدید آقای رضا ناصح مدیر عامل شرکت و آقای محمد ناصح مدیر تولید شرکت توضیحات کاملی در ارتباط با ساخت عدسی های تک دید،دودید و پروگرسیو و همچنین چگونگی بهینه سازی عملکرد عدسی ها با انواع پوشش های عدسی  بیان کردند. سپس دانشجویان در محل تولید عدسی ها به بازدید از دستگاه ها و مراحل تولید عدسی و پوشش گذاری  پرداختند . در این بازدید آقای دوستدار مدیر گروه اپتومتری و خانم گرانمایه مدرس درس لابراتوار اپتیک  حضور داشتند و دانشجویان را همراهی می نمودند.
در این بازدید دانشجویان با تاریخچه شرکت ،بخشهای مختلف کارخانه، انواع محصولات تولیدی ، فرایند ایجاد انواع رنگها و پوشش ها ، ماشین آلات و تجهیزات و نحوه چیدمان آنها آشنا گردیدند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 121 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر