​کارگاه استروبوسکپی در ارزیابی و درمان اختلالات صدا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۵ |
کارگاه استروبوسکپی در ارزیابی و درمان اختلالات صدا
مدرسین: دکتر فرهاد ترابی نژاد – خانم زهره موسوی ( دانشجوی دکترا)
این کارگاه با نظارت فنی و علمی انجمن علمی گفتار درمانی در تاریخ یکشنبه ۱۳۹۷/۰۲/۲۳ از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ در سالن پروفسور عشایری برگزار شد.
در این کارگاه اصول استروبوسکپی، نحوه کار دستگاه، تفاوت با لارنگوسکپی رایج، پارامترهای مورد نیاز در گزارش نویسی استروبوسکپی، تطبیق ویژگی های اکوستیکی و ادراکی با نتایج استروبوسکپی، بررسی نمونه هایی از استروبوسکپی بیماران ارائه شد. شرکت کنندگان در گروه های سه نفره موارد مطرح شده را نقد و بررسی میکردند. در نهایت شرکت کنندگان بصورت شفاهی مورد ارزشیابی قرار گرفتند.
مدرسین کارگاه ضمن دریافت ایمیل شرکت کنندگان برای ارسال مطالب تکمیلی و مقاله های مربوط به استروبوسکپی، چند نرم افزار زا به عنوان هدیه به شرکت کنندگان تقدیم کردند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 151 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر