جلسه گردهمایی اعضای محترم هیأت علمی و اساتید دانشکده علوم توانبخشی به مناسبت گرامی داشت هفته معلم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۶ |
به مناسبت گرامی داشت هفته معلم که مصادف با ولادت با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج)بود جلسه گردهمایی اعضای محترم هیأت علمی و اساتید دانشکده علوم توانبخشی با حضور ریئس محترم دانشکده در روز ۱۱/۲/۹۷ در سالن آزادی برگزار گردید. در این جلسه جناب آقای دکتر ابراهیمی  ریئس دانشکده طی سخنانی فرمودند که جامعه دانشگاهی باید الگو باشد، انتلکتوال جامعه باید اساتید باشند.اگر قرار است تغییری در جامعه اتفاق بیافتد فقط از طریق دانشگاه باید باشد و دانشجوها باید از اساتید الگو بگیرند چون اساتید تمام دوران قبل و بعد از انقلاب و دوران جنگ را تجربه کرده اند ولی دانشجویان این دوران را تجربه نکرده اند. باید ببینیم ما به کجا داریم می رویم آیا در کلاسها خوب درس می دهیم این فقط کافی نیست چقدر تغییر در دنیای امروز داریم ایجاد می کنیم . اساتید باید غیر از بحث تخصصی رشته خود در حوزه های دیگر نیز صاحب نظر باشند از بعد اخلاقی، معنوی، اجتماعی و ابعاد دیگر.
در ادامه از اساتید که با رأی و نظر دانشجویان در طی دو روز رأی گیری در هر گروه آموزشی انتخاب شده بودند تقدیر به عمل آمده و در پایان بعضی از اساتید موضوعات مورد نظر خود را در جلسه طرح نموند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 124 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر