بازدید ریاست دانشگاه از دانشکده علوم توانبخشی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۴ |
باز دید ریاست دانشگاه از دانشکده علوم توانبخشی
دکتر ناصری پور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران روز سه شنبه 30/8/96 از دانشکده علوم توانبخشی بازدید نمودند
ایشان ساعت 10:30صبح با ورود به دانشکده ، در جلسه هم اندیشی کارکنان اداری و مالی با ریاست دانشکده حضور یافتند و در باره مشکلات دانشگاه پس از انتزاع و از جمله بالا بودن درصد نیروهای قراردادی و کوشش برای بهبود وضعیت آنها مطالبی را بیان فرمودند . در ادامه با تاکید بر ضرورت تغییر در نگرش و عملکردها  با اشاره بر نقش و اهمیت کوشش یکایک کارکنان در بهبود شرایط، از همکاری کارکنان در پیشبرد اهداف دانشگاه قدردانی کردند و به پرسش های حاضران پاسخ دادند .
سپس همراه ریاست دانشکده و جمعی از اعضاء هیئت علمی از کلینیک های مختلف دانشکده بازدید نمودند و در ساعت 12 در جلسه ای به گفتگو با اعضای هیئت علمی پرداختند.

ایشان با توصیف شرایط  ضرورت حرکت به سوی دانشگاههای هزاره سوم و خلق ثروت را تشریح کردند و آمادگی دانشگاه برای همکاری ، عملکرد و پشتیبانی از ایده های مربوط را توصیف نمودند .
سرانجام در پاسخ به پرسش های حاضران بیان کردند که زیر ساخت ها و برگزاری کارگاهها برای دستیابی به تفکر مشترک و تفاهم به مفاهیم و راهکارها، پیش بینی شده است که بزودی اجرا خواهد شد.
در پایان دکتر ابراهیمی رئیس دانشکده از حضور ، همفکری و راهنمایی ریاست محترم دانشگاه سپاسگزاری کردند وچنین  اقدامی را در ماههای آغازین قبول ریاست دانشگاه ، فرصت مغتنمی برای افزایش انگیزه و کوشش اعضای هیئت علمی و کارکنان دانستند .
این بازدید و جلسات پربار در ساعت 14 به پایان رسید

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 87 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر