فراخوان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران جهت کمک به هموطنان زلزله زده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۹ |

گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد
وقتی دستی را به یاری می گیری،
بدان که دست دیگرت در دست خداست..
خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران در صدد است در راستای حمایت از هموطنان زلزله زده غرب کشور نسبت به جمع آوری کمک های نقدی همکاران محترم برای یاری همنوعان آسیب دیده اقدام نماید.
لازم به ذکر است کمک های نقدی شما عزیزان  صرف راه اندازای اضطراری خانه های بهداشت و تأمین نیازهای بهداشتی و درمانی هموطنان زلزله زده خواهد شد.
هر یک ازهمکاران می توانند ضمن پیاده سازی و تکمیل یکی از فرمهای پیوست با مراجعه به امور مالی محل خدمت خود در این اقدام خداپسندانه شرکت نمایند.
لازم به ذکر است شماره حساب 8240377785 بانک ملت بنام آقایان دکتر موسوی(معاون اجتماعی دانشگاه) و دکتر دلشاد (مشاور رئیس دانشگاه در امور مشارکتهای اجتماعی سازمانهای مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت) نیز جهت این امر اختصاص یافته است.
شماره کارت بانکی متعاقباً اعلام می گردد.​
هموطنان ما هم اکنون نیازمند یاری ما هستند.
فرم شماره  1
فرم شماره  2

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر