دوم مرداد روز ملی فیزیوتراپی گرامی باد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲ |
س از سال 1378 علم فیزیوتراپی در ایران توانست استقلال حرفه ای خود را به اثبات برساند که به همین مناسبت هر ساله 2 مرداد روز ملی فیزیوتراپی نامگذاری شده است. به گزازش گروه سلامت خبرگزاری دانا(دانا خبر)، فیزیوتراپیست متخصص حفظ و افزایش توانایی افراد در حرکت و فعالیت است. یک فیزیوتراپیست با دانش خود در مورد آنچه باعث حرکت در بدن می شود، تحرک و استقلال را برای بیماران به ارمغان می آورد و بسیای از مشکلات ناشی از درد، ناتوانی های حرکتی، آسیب های ورزشی و شغلی، سالمندی و بی تحرکی  را درمان می کند. فیزیوتراپیست با گستره وسیعی از بیماری ها مانند سرطان، بیماری های دردناک نظیر آرتریت، پیچ خوردگی، گردن و کمر درد، سکته مغزی، پارکینسون، آسیب هاب نخاعی، بیماری های قلبی، بیماری های ریوی، تروما و سوانح رانندگی، بی اختیاری و ... سر و کار دارد.

فیزیوتراپیسیت ها در مکان های مختلفی مانند بیمارستان ها، مراکز بهداشتی درمانی، باشگاه های ورزشی، مراکز آموزشی تحقیقاتی، آسایشگاه ها و ... به فعالیت می پردازند. اما چه چیزی فیزیوتراپیست ها را متفاوت جلوه می دهد؟ به کاربردن دانش و مهارت خود در درمان عوامل دردناک و محدودیت های حرکتی، استفاده از شیوه های متفاوت درمانی برای بازیابی و به حداکثر رساندن پتانسیل حرکت، طراحی لایف استایل و برنامه های تمرینی، آموزش منحصر به فرد بیمار و دسترسی کامل به بیمار برای شناسایی نیاز های او، درمان آسیب های ورزشی، آموزش فعالیت های بی خطر، کارکردن با کودکان دارای اختلالات بالانس و تعادل برای به حداکثر رساندن استقلال آنها و ... از جمله این موارد است.

به همین دلیل، فیزیوتراپیست ها سال ها در مراکز دانشگاهی و درمانی آموزش می بینند و دانش کاملی درباره دستگاه های مختلف بدن انسان فرا می گیرند. این آموزش دانش حرفه ای و کاملی را در مورد تشخیص  بیماری ها در اختیار آنها قرار می دهد و فیزیوتراپیست ها را مجاز به مداخله مستقل در درمان بیماری ها می کند. این آموزش آنان را با دستاوردهای حاصل از جدیدترین پژوهش ها و تحقیقات جهان به روز می سازد.AWT IMAGE

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 520 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر